Hoppa till huvudinnehåll
Maritiman Göteborg

Ladda ner och lyssna

Äventyret börjar i din telefon

Ladda ner vår audioguide

FÖR DIG SOM VILL VETA ÄNNU MER

Du som har en Android eller iPhone kan kostnadsfritt ladda ner vår innehållsrika audioguide. Appen är ett oumbärligt verktyg för den som är extra vetgirig, och tar dig med på en ordentlig rundtur ombord vår anläggning.

Genom att ladda ner appen får du tillgång till tre olika ljudspår:

  • FARTYGSVANDRING: Ljudspåret är 45 minuter långt, fördelat på 16 stycken olika stationer och handlar om Maritimans fartygsflotta. Lämpar sig bäst för vuxna och finns tillgänglig på svenska och engelska. Till detta ljudspår finns det även en tillhörande quiz (endast på svenska) i appen, för dig som vill sätta kunskaperna ordentligt på prov.
  • FAMILJEVANDRING: Ljudspåret är 20 minuter långt, fördelat på sex stycken stationer. Denna vandring är lämpad för hela familjen och introducerar vår anläggning på ett lekfullt sätt. Finns på svenska och engelska. Till detta ljudspår finns det även en tillhörande quiz (endast på svenska) i appen, för dig som vill sätta kunskaperna ordentligt på prov.
  • VETERANVANDRING: För den extra intresserade erbjuder vi här ett 70 minuter långt ljudspår, fördelat på sju olika stationer. Vandringen innehåller utdrag ur intervjuer med veteranbesättning ombord olika fartyg som berättar om livet till sjöss. Detta ljudspår finns i dagsläget endast på svenska.

Din smartphone väljer själv språkversion, baserat på telefonens grundinställningar. Och du, vi har gratis WiFi i entrén om du vill ladda ner appen på plats. Glöm inte hörlurar!