Är du en linslus?

2018-04-19

Vill du vara med i kommande reklamfilm för Maritiman? Vi söker just nu tre stycken familjer som vill medverka som statister under en reklamfilmsinspelning ombord vår anläggning under en vardag i maj. Vi ser gärna en åldersspridning på barnen och har inga krav på vare sig skådespelartalanger eller tidigare erfarenhet inom film- och fotobranschen. Vi förväntar oss dock att du gillar vårt varumärke, har en flexibel agenda, inte har anlag för sjösjuka och älskar att vara i fokus! 

Ingen ekonomisk ersättning utgår men väl ett säsongskort för dig och din familj  som berättigar till fri entré ombord våra fartyg under 2018. Vi bjuder även på lunch och fika under inspelningsdagen. Låter detta intressant eller känner du någon familj som skulle passa perfekt för uppdraget? Ta då kontakt med oss genom att maila emelie.leetmaa [at] maritiman.se eller ring 031-10 59 61 för mer information.  

NÄR? En solig vardag i maj.

VAR? Ombord vår anläggning vid Packhuskajen i centrala Göteborg.

HUR? Vår fotograf följer dig och din familj under ert besök ombord vår anläggning. Ni kommer att fotas och filmas under tiden som ni tillsammans med Maritimans guider och maskotar upptäcker och utforskar våra fartyg och familjeaktiviteter. 

 

Låt oss ses till sjöss!